Webdesign

Een professionele website helemaal zoals u het wil

Of je nu een idee hebt voor een nieuwe videoblog, de zichtbaarheid van je zaak op het internet wil verbeteren of je kans wil wagen met e-commerce, dataduck zet al je eendjes op een rij en maakt je website zoals jij het wil. We kijken niet op een pagina of afbeelding meer of minder, maar hieronder vind je alvast enkele richtprijzen.

  • 440*
  • 660*
  • 880*

* Prijzen zijn indicatief en exclusief BTW. De uiteindelijke prijs wordt pas bepaald na het eerste contact tussen dataduck en de klant.

** Voor grote of complexe webshops geldt een meerprijs. Contacteer ons voor meer informatie.

*** Gratis domeinnaam en onderhoud gedurende het eerste jaar. Daarna gelden de gewone tarieven.

Hoe verloopt onze samenwerking?

Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom komen we een eerste keer langs om naar jou te luisteren voor we een offerte sturen. Aanvaard je deze, dan presenteren we even later een eerste ontwerp waarop we jouw feedback vragen. Dan volgt een tweede ontwerp waar nog wat kleine aanpassingen aan mogelijk zijn en uiteindelijk plaatsen we je site online.

Wanneer moet ik betalen?

Voor een webdesigner komen van bij het begin al een hoop kosten: het huren van een testserver, de aanschaf van licenties, enz. Daarom vragen we bij het aanvaarden van de offerte een voorschot van 25%. De rest betaal je wanneer je site online staat. We sturen je altijd een factuur en je betaalt simpelweg via een bankoverschrijving. Betaal je liever online via PayPal, vraag dan om een betalingsuitnodiging. Vergeet zeker je BTW-nummer niet te vermelden als je er één hebt. Een website voor je zaak is immers 100% aftrekbaar en de BTW krijg je eventueel terug!

Moet ik zelf zorgen voor een server en domeinnaam?

We zetten je site graag op je bestaande server, maar dataduck biedt ook zelf een voordelige hostingservice aan. Als dat niet makkelijk is! Hiervoor werken we samen met Combell, de beste hosting provider van de Benelux met supersnelle en betrouwbare servers in België. Ook de registratie van je domeinnaam regelen wij. Betalen doe je simpelweg aan dataduck. Lees meer op onze webhosting pagina.

Wie zorgt voor de updates?

Een website die bezoekers blijft lokken moet regelmatig geüpdated worden met nieuwe content. Daarnaast wil je ook niet dat hackers de boel overnemen. Websitesoftware heeft immers, net als je computerprogramma's, regelmatig updates nodig. Wij kunnen alle onderhoud voor jou uitvoeren, maar de meeste klanten kiezen voor een mix waarbij ze zelf nieuwe content online plaatsen (artikels, blogs, foto's) en het technisch onderhoud van de site en servers aan ons toevertrouwen via een jaarlijks onderhoudscontract.

Waarom kiezen voor littleDuck?

littleDuck is onze eenvoudigste formule, maar meer heb je soms niet nodig. Bestaat je website slechts uit een home pagina, een blog en/of een contactformulier, dan hoef je niet verder te zoeken. Deze formule is dan ook ideaal voor bloggers en voor zaken die een zogenaamd online visitekaartje willen.

Waarom kiezen voor basicDuck?

basicDuck is ons meest gevraagde pakket en ideaal als website voor een zaak of klein bedrijf. Naast alle voordelen uit de littleDuck krijg je extra pagina's om je team, producten of project voor te stellen. Meteen koppelen we een Facebook Pagina aan je website en zorgen we dat je bedrijf makkelijker gevonden wordt in Google met een My Business account.

Waarom kiezen voor bigDuck?

bigDuck is onze grootste standaard formule voor grotere websites waar bvb. klanten ook kunnen inloggen voor een persoonlijke ervaring, abonneren op je nieuwsbrief (die jij via de website kan opstellen) of je producten online kopen in je webshop. Je website vormt nu de centrale spil in je online activiteit.

Welke formule moet ik kiezen?

Niet zeker welke formule best bij je project past?
Contacteer ons en wij helpen graag verder.